XXX

Bravoere ondersteunt gemeenten, regio’s en exploitanten bij het realiseren van hun ambities op het gebied van sport, recreatie & cultuur. Van een krachtige visie en effectief beleid tot onderscheidende belevingsconcepten.

Erik Broeren richtte in 2019 Bravoere op. Hij is uw partner voor advies, conceptontwikkeling en projectmanagement. Voor een visuele vertaling, van concept tot ontwerp, werkt Erik nauw samen met Antoine Rovers. Naast Antoine werkt Erik samen met diverse specialisten, van storytellers tot game designers. Zo zijn alle disciplines vertegenwoordigt om concepten tot leven te brengen en visies waar te maken.

Wij helpen u graag bij het realiseren van uw ambities. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u direct een vraagstuk of uitdaging op te lossen? Maak hier een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

 

Erik Broeren

Adviseur, conceptontwikkelaar, projectmanager

Naast zijn post-hbo opleiding Bedrijfskundig Management heeft Erik ruim 20 jaar ervaring als beleidsadviseur en (programma)manager bij verschillende (semi-)overheden en sport & recreatiebedrijven. Hij schreef talloze beleidsnota’s op het terrein van sport, recreatie, cultuur en welzijn. Daarnaast stelde hij diverse bedrijfs- en marketingplannen op met een focus op de exploitatie van sportaccommodaties en zwembaden. Voor de versterking van leisure en hospitality bij het Purmerendse zwembad en recreatiepark ontwikkelde hij het masterplan ‘Leeghwaterland’ met overkoepelende visie en belevingsconcepten.

Erik houdt ervan om zaken in beweging te krijgen en alles om hem heen aan te sturen. Als verbindend strateeg houdt hij voortdurend het groter geheel in het oog en weet in complexe situaties creatieve oplossingen te bedenken. Zo stuurde hij eerder talloze projecten aan zoals een externe verzelfstandiging van een gemeentelijke afdeling Sport & Recreatie, diverse complexe vastgoedprojecten en de organisatie van grootschalige evenementen. Hij staat klaar om uitdagingen aan te gaan en voor u de klus te klaren.

 

Antoine Rovers

Conceptdesigner, illustrator

Antoine studeerde Illustratie aan de Academie voor Kunst en Vormgeving Sint-Joost in ’s-Hertogenbosch na zijn opleiding aan het Grafisch Lyceum. Antoine viel met zijn grafisch ontwerp en vormgeving al snel op door zijn bijzondere concept designs, huisstijlen, Wall Art visuals en nog veel meer. Hij is een waar kunstenaar met Photoshop, Illustrator en Indesign. De afgelopen jaren specialiseerde hij zich steeds meer in multifunctioneel ontwerp en concept design mede door de combinatie met illustratie.

Als creatief partner weet Antoine de kern van een idee te vinden en te vertalen naar een bijzondere visualisatie voor concepten en vormgeving van fysieke (vrijetijds)omgevingen en publieke ruimten. Dankzij zijn netwerk en ruime ervaring met print- en druktechnieken staat hij garant om ontwerpen uit te werken naar een professionele uitvoering met een werkelijk wow-effect.

center

Heeft u vragen, mail ons gerust.

email
Contact email phone
Social LINKEDIN
Oostgraftdijk 12
1487 MB Oost-Graftdijk
Contact Privacy
+316 1410 1498
info@bravoere.nl
KVK 74495577
Algemene voorwaarden
Contactformulier
Of Stuur een WhatsApp bericht